Andra bettingspel

Det finns enormt många andra bettingspel hos bettingsidorna idag. Idag finns det olika typer av spelare som spelar betting. Det finns spelare som spelar samma bettingspel men det har blivit vanligare att spelare provar andra bettingspel idag. I med att det finns flera hundratals olika bettingspel idag så ökar det även chansen för dig som spelare att vinna ännu mera pengar.

Det vanligaste är att man bettar på sport, så som till exempel fotboll, hockey eller trav. Men för den som inte är så intresserad av sport men ändå vill betta finns det flera alternativ. Man kan betta vem som vinner olika tävlingar till exempel Melodifestivalen, Let's Dance, eller Idol. Om Gävle-bocken brinner ner, om det blir snö till julafton eller vem som vinner presidentvalet i USA för att nämna några exempel.

Kontakta kundtjänst vid problem

För dig som är en bettingspelare så är det oerhört viktig för dig att du spelar på en bettingsida som du kan lita på och att bettingsidan ska vara så lättläst och lockande som möjligt. Bettingsidan ska också erbjuda en kundtjänst som är proffsiga och är tillgängliga dygnet runt så att du kan få tag på kundtjänsten via e-mail, chatt eller telefon när du vill. Att spela bettingspel och även andra bettingspel är enormt kul, tidsfördrivande och ett sätt att vinna pengar. Dock så kan det alltid hända att det uppstår ett tekniskt fel från din sida eller bettingsidan. Då är det ytterst viktigt att du kontaktar kundtjänsten så att de kan felsöka problemet. Du som spelare ska absolut inte tveka att kontakta kundtjänsten via chatt, e-mail eller telefon för det är just därför det finns en kundtjänst. Kundtjänsten är till för att hjälpa dig om du skulle ha några frågor angående bonusar eller om det skulle uppstå ett tekniskt fel.

Välkomstbonus

Det vanligaste sättet att kontakta kundtjänsten på är att mejla dem. Man kan också chatta med en av kundtjänstens agenter om man vill ha ett direkt svar men snabbaste är att ringa kundtjänsten så att man kan ha ett normalt konversation via telefonen. En del bettingsidor erbjuder en kundtjänst som är tillgängliga 24/7 men det finns också bettingsidor som erbjuder kundtjänst som är bara tillgängliga under dagen fram till kvällen. Tycker du att klockan går väldigt sakta och behöver något att fördriva tiden med? Skapa ditt konto nu på en bettingsida och fördriv tiden där och du får dessutom chansen att vinna pengar. Idag är betting ett av de vanligaste grej som en vuxen gör på internet och det har blivit vanligare att det är flera som provar andra typer av bettingspel. Bettingsidorna som finns idag vill givetvis erbjuda sina spelare en oförglömlig spelupplevelse och även ge sia spelare möjligheten att spela andra bettingspel. Bettingsidorna erbjuder också oftast en välkomstbonus för att locka sina värdefulla spelare och samt bibehålla deras trogna kunder.

Omsättningskrav

Som en ny spelare på en bettingsida så får du oftast en välkomstbonus så fort du gör din första insättning. En välkomstbonus kan bestå av en 100 procentig bonus med summan som du sätter in. Sätter du till exempel in 1000 kronor så får du också 1000 kronor som bonus på ditt konto. Välkomstbonusen varierar självklart från bettingsida till bettingsida och alla välkomstbonusar har sina omsättningskrav. För att ta reda på omsättningskravet så ska man alltid kunna läsa det på regler och villkor på deras hemsida och du kan alltid fråga kundtjänsten om omsättningskravet om du skulle känna dig osäker.

Genom att ta emot en välkomstbonus så ger det dig möjligheten att spela mer för dina egna pengar. Det här lockar då otroligt många kunder till deras hemsida. Det är väldigt vanligt att det är välkomstbonusarna som konkurrerar ut olika bettingsidorna och det är mycket förståeligt. Du som spelare vill givetvis ha det bästa välkomstbonusen som du kan få så att du kan få mer värde för dina egna pengar.